Excursie de schi in Bukovel, Ucraina

Orasul Bukovel – Ucraina

La 200 de kilometri de graniţa României, în Ucraina, românii pasionaţi de sporturi de iarnă au descoperit locul care îi face fericiţi.

Se numeşte Bukovel şi este una dintre cele mai mari staţiuni de schi din Europa de Est. Are zeci de kilometri de pârtii, care rivalizează cu cele din Austria, Italia şi Elveţia, doar că preţurile sunt mai mici.

Aflată la o altitudine de 920 de metri, staţiunea de schi Bukovel din Ucraiana îşi întâmpină turiştii cu peisaje de vis, 60 de kilometri de pârtie şi 16 instalaţii de transport pe cablu.

De la an la an, tot mai mulţi romani ajung la Bokovel, mai ales că localitatea se afla la 260 de kilometri de Suceva, iar cu maşina drumul durează 5 ore.

Pentru cei care practică sporturile de iarnă, la Bukovel preţurile sunt mai mici decât cele din Austria şi Elveţia. Skipass-ul costă 140 de lei pe zi şi include accesul pe tot domeniul schiabil de dimineaţă până seara.

Organizam excursii de schi la Bukovel, Ucraina, pentru grupuri de minim 8 persoane cu 170 euro pentru 3 zile, include – transport, 3 nopti de cazare cu demipensiune, schi pass pentru 3 zile.
Pasaport obligatoriu.
Excursi de 5 zile – 230 euro
La cerere organizam excursii de schi in Slovacia, Austra si Italia.

-

3 napos sikirandulast szervezunk Ukrajnaba, Bukovelbe, minimum 8 fos csoportoknak – 170 euro/fo. Az ar tartalmazza: – szallitas, 3 ejszaka szallas fel panzioval, 3 napos siberlet.
Utlevel kotelezo.
Az 5 napos sikirandulas ara – 230 euro
Kulon rendelesre sikirandulasokat szervezunk Szlovakiaba, Ausztriaba es Olaszorszagba is.