Excursie in Praga

Organizăm Excursie la Praga

 

Ziua 1:
Pornirea din Băile Felix la ora 05:00 și Oradea la 05:30 după o pauză de mic dejun în Ungaria intrăm în Slovacia și vizităm central vechi al orașului Bratislava cunoscut pentru bisericile numeroase iar partea de vest a orașului vechi găzduiește Castelul Bratislava (timp liber cca. 2 ore – 2 ore și jumate ).
Aici puteți să serviți prânzul sau să faceți cumpărături (moneda oficială este Euro și puteți să folosiți cardurile visa sau mastercard) .
După ce ajungem în Praga facem check-în-ul la hotelul La Fenice (https://www.praguelafenice.com/ ) după care aveți program liber.

Ziua 2:
După mic dejun facem turul orașului cu un ghid local în lb. română în orașul de aur sau orașul celor 100 de turnuri se vizitează: Turnul Muniției, Piață Orașului Vechi și Biserica Sf. Maria din Tyn, Vechea Primărie , Castelul cu Străduță Aurarilor, Palatul Regal, Biserica Sf. Gheorghe, Catedrala Sf. Vitus (cca. 3 ore ) . După care urmează program liber pentru cumpărături (moneda oficială este coroana sau puteți să folosiți cardurile visa sau mastercard)

Ziua 3:
După mic dejun pornim spre Kutna Hora un oraș renumit după minele de argint. Aici vizităm Biserica Sf. Barbara și Orașul Sedlec în care este o capela româno-catolică sub cimitirul Biserica Tuturor Sfinților din Sedlec din secolul al XII-lea (intrarea este inclus în preț)

Ziua 4:
După mic dejun pornim spre România ne oprim în orașul Brno unde vizităm central istoric (cca. 2 ore).

Sosirea înapoi în Oradea respective Băile Felix va fi în jurul orei 23:00.

Plecarile sunt din Baile-Felix respectiv Oradea.

 

Informații la telefon 0722764732 D-l. Feri.