Parteneri

Elicopter.ro

Transport aerian, servicii aerotaxi

Tranportul aerian de persoane este aisgurat in conditii excelente de catre Fly Companycare detine un elicopter bimotor, amenajat în varianta VIP. De asemenea, elicopterele Fly Company va ofera un inalt grad de siguranta si fiabilitate, standarde ridicate de confort, cat si de siguranta tranportului aerian datorita aparaturii complexe.

Desi destinat transportului  aerian de persoane, dimensiunea mare a compartimentului cargo ofera posibilitatea transportului aerian de marfuri (dimensiuni 1500x870x620 mm).

Personal calificat in transport aerian

Pentru un transport aerian desfasurat in bune conditii, echipa noastra este formata din personal calificat, orientat catre nevoile clientului, caracterizat de seriozitate si profesionalism.

Transport aerian: oferte zbor elicopter

Fly Company va ofera servicii diversificate de transport aerian de pasageri:

-zboruri Charter – oriunde, oricand, oricat doriti sa va deplasati
zboruri turisticeşi de agrement– admirati privelisti inedite accesand rapid zonele turistice de interes
- zboruri în zone greu accesibile– pentru pescuit, vanatoare, ski cu elicopterul.
zboruri pentru evenimente deoebite–nunti, aniversari 
zboruri în scop comercial ori destinate publicitatii –otografie aeriana, inregistrari video

 

Descoperă Bucuria Gustului la Restaurantul Piccolo Oradea: Meniul Zilei Variat si Delicios

În inima pitorească a orașului Oradea, se ascunde un adevărat paradis culinar, unde pasiunea pentru gastronomie se întâlnește cu rafinamentul și prospețimea ingredientelor. Restaurantul Piccolo te invită să experimentezi o experiență culinară unică, unde meniul zilei este vedeta principală!

Meniul Zilei Oradea: O Aventură Culinara Zi de Zi

Cu un angajament față de calitate și inovație, Restaurantul Piccolo aduce fiecare zi o surpriză gustativă. Meniul zilei este conceput cu grijă și atenție la detalii, pentru a oferi o experiență autentică și satisfăcătoare papilelor gustative ale clienților noștri.

Descoperă Diversitatea și Aromele Unice

Fiecare zi la Restaurantul Piccolo este diferită, iar meniul zilei reflectă această diversitate. De la preparate tradiționale până la bucătăria internațională, vei descoperi arome și combinații de gusturi surprinzătoare. De la gustări apetisante până la deserturi rafinate, meniul nostru zilnic aduce pe masă o varietate incredibilă.

Calitate și Prospetime Garantate

Noi credem că ingrediente proaspete și de calitate sunt esențiale pentru un meniu excepțional. Echipa noastră de bucătari pricepuți lucrează cu pasiune și creativitate pentru a-ți oferi o experiență gustativă memorabilă. Fiecare preparat este atent pregătit pentru a te încânta la fiecare vizită.

Experiența Piccolo: O Ambianță Plină de Eleganță

În plus față de mâncărurile deosebite, Restaurantul Piccolo îți oferă o ambianță plină de eleganță și confort. Atmosfera primitoare și serviciul impecabil completează perfect experiența culinară.

Rezervă Acum și Descoperă Meniul Zilei Oradea

Dacă ești în căutarea unei experiențe culinare unice în Oradea, te așteptăm cu brațele deschise la Restaurantul Piccolo. Vino să descoperi meniul zilei care îți va încânta simțurile și să îți petreci o zi de neuitat într-un cadru plin de rafinament. Pentru mai multe informații și pentru a face o rezervare, vizitează meniu-zilei-oradea.ro și bucură-te de cea mai gustoasă aventură culinară!

Meniul Zilei Oradea – O Explozie de Arome pentru Gourmet-ul din Tine!